RED BULL® prináša ORGANICS, nový prémiový rad organických limonád

zuajímavosti športové energetické nápoje

Ak premýšľate ako by ste si spestrili letné osvieženie, na trhu nájdete túto sezónu pár zaujímavých noviniek. Jednou z nich je aj ORGANICS od Red Bull.  ORGANICS nie sú energetické nápoje, ale ľahko sýtené organické nealkoholické nápoje s výraznou chuťou. U nás na trhu sú dostupné štyri obľúbené príchute limonád vyrobené zo 100% prírodných ingrediencií: Simply Cola, Bitter Lemon, Ginger Ale a Tonic Water.  

Celý nový rad produktov od Red Bull prichádza na slovenský trh v ikonicky známej hliníkovej plechovke, ktorá je 100%-tne recyklovateľná. Red Bull prináša doplnkový produkt, ktorý kvalitou spĺňa všetky očakávania svojich konzumentov. Celé leto vás osviežia:

ORGANICS by Red Bull Bitter Lemon: Obsahuje extrakty z citrusov a organický citrónový džús z koncentrátu, ktorého chuť dopĺňa výťažok z horkých bylín.

 

ORGANICS by Red Bull Ginger Ale: Obsahuje výťažky zo zázboru a pikantný džúsový koncentrát z citrónu. Má jantárové sfarbenie a korenistú vôňu.

 

ORGANICS by Red Bull Tonic Water: Bio koncentrát citrónovej šťavy zmiešaný s rastlinnými výťažkami a chinínom – to je harmonické spojenie sladkej a horkej chuti suchého toniku.

 

ORGANICS by Red Bull Simply Cola: Starostlivo vybrané rastlinné výťažky, prírodný kofeín a bio-citrónová šťava. Nie príliš sladká, no originálna chuť koly. 

ORGANICS by Red Bull sú dostupné v 250 ml plechovkách v obchodoch a podnikoch po celom Slovensku už od leta 2018. Viac informácií na www.redbull.sk alebo www.organicsbyredbull.com a tu: ORGANICS_Red Bull

Twitter